Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό λόγω μεταφοράς και ανακαίνισης της έδρας μας 

Δεν θα δεχόμαστε νέες  παραγγελιες μέχρι τη νεα μας εγκατασταση

Το τηλεφωνικό κέντρο δεν θα δέχεται κλήσεις

Η επικοινωνία πραγματοποιείται μονο μέσω του cs@yolohome.gr 

Kumtel KS-2764 Σόμπα Χαλαζία με Θερμοστάτη 2400W

MIS-KS2764
Hover on image to enlarge
39.90 
+

Παράδοση 1-3 ημέρες

Αποστολή - Παράδοση
  • — Εντός Αττικής με δικά μας οχήματα ή συνεργαζόμενες μεταφορικές και courier
  • — Εκτός Αττικής με Εθνικές Μεταφορικές Εταιρείες και courier
  • — Παραλαβή από το κατάστημα μας (Θηβών 368, Αιγάλεω)

* Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στις αποθήκες των Προμηθευτών μας και χρειάζονται τις αναγραφόμενες ημέρες ανά προϊόν για την παραλαβή τους. Σημ.: Οι μέρες αναφέρονται Πάντα σε ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ.

* Οι παραδόσεις κατ' οίκων γίνονται εντός των Νομών στο πεζοδρόμιο του οικήματος. Για την Αττική, σε περίπτωση που χρειάζεστε κάποια περεταίρω εξυπηρέτηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να οργανώσουμε την παράδοση!

* Στις αποστολές Εκτός Αττικής που αφορούν Νησιά και Δυσπρόσιτες περιοχές, όπως χαρακτηρίζονται από τις μεταφορικές εταιρείες, το κόστος της παράδοσης είναι μέχρι την κεντρική αποθήκη της Μεταφορικής στον Νομό!

*** email Επικοινωνίας:  cs@yolohome.gr    (Προσοχή!!! Μην στέλνετε απάντηση στο αυτοματοποιημένο email που ενημερώνεστε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας)

Περιγραφη

Ηλεκτρική θερμάστρα σόμπα χαλαζία Kumtel KS-2764 με 4 λάμπες χαλαζία υψηλής απόδοσης ισχύος 2400W. Με τον ρυθμιζόμενο θερμοστάτη μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Όταν πέσει η θερμοκρασία του χώρου, ο ρυθμιζόμενος θερμοστάτης ενεργοποιείται αυτόματα για την επαναφορά της θερμοκρασίας. Ανήκει στις συσκευές ενεργειακής κλάσης Α. Διαθέτει σύστημα ασφαλείας για διακοπή της λειτουργίας σε περίπτωση ανατροπής της συσκευής.

  • Ισχύς – 2400W
  • Ρυθμιζόμενο θερμοστάτη
  • 4 Λάμπες χαλαζία
  • Σύστημα ασφαλείας για διακοπή της λειτουργίας σε περίπτωση ανατροπής της συσκευής
Παρόμοια Προϊόντα