Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό λόγω μεταφοράς και ανακαίνισης της έδρας μας 

Δεν θα δεχόμαστε νέες  παραγγελιες μέχρι τη νεα μας εγκατασταση

Το τηλεφωνικό κέντρο δεν θα δέχεται κλήσεις

Η επικοινωνία πραγματοποιείται μονο μέσω του cs@yolohome.gr 

Καφετιέρα HU2009-Special edition

HUM-1096
Hover on image to enlarge
16.13 
+
Παράδοση 2-5 ημέρες
Αποστολή - Παράδοση
  • — Εντός Αττικής με δικά μας οχήματα ή συνεργαζόμενες μεταφορικές και courier
  • — Εκτός Αττικής με Εθνικές Μεταφορικές Εταιρείες και courier
  • — Παραλαβή από το κατάστημα μας (Θηβών 368, Αιγάλεω)

* Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στις αποθήκες των Προμηθευτών μας και χρειάζονται τις αναγραφόμενες ημέρες ανά προϊόν για την παραλαβή τους. Σημ.: Οι μέρες αναφέρονται Πάντα σε ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ.

* Οι παραδόσεις κατ' οίκων γίνονται εντός των Νομών στο πεζοδρόμιο του οικήματος. Για την Αττική, σε περίπτωση που χρειάζεστε κάποια περεταίρω εξυπηρέτηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να οργανώσουμε την παράδοση!

* Στις αποστολές Εκτός Αττικής που αφορούν Νησιά και Δυσπρόσιτες περιοχές, όπως χαρακτηρίζονται από τις μεταφορικές εταιρείες, το κόστος της παράδοσης είναι μέχρι την κεντρική αποθήκη της Μεταφορικής στον Νομό!

*** email Επικοινωνίας:  cs@yolohome.gr    (Προσοχή!!! Μην στέλνετε απάντηση στο αυτοματοποιημένο email που ενημερώνεστε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας)

Περιγραφη

<ul> <li>Χωρητικότητα 6 φλιτζάνια 0,75L</li> <li>Πρακτικό μέγεθος, ιδανικό για μικρή ποσότητα καφέ</li> <li>Ένδειξη στάθμης νερού</li> <li>Μόνιμο αφαιρούμενο φίλτρο (πλενόμενο)</li> <li>Στοπ ροής</li> <li>Γυάλινη κανάτα</li> <li>Σύστημα προστασίας από υπερθέρμανση</li> <li>Διακόπτης on/off με λυχνία ένδειξης λειτουργίας</li> <li>Θερμαινόμενη πλάκα για διατήρηση του καφέ ζεστού στην κανάτα</li> <li>Κουτάλι (δοσομετρητής)</li> <li>Μοντέρνος σχεδιασμός με INOX φινίρισμα</li> <li>Ισχύς 650W</li> </ul>

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής:
HUMAN
Παρόμοια Προϊόντα